Retourservice

Omdat we graag willen dat u tevreden bent met onze schoenen, is er ook voor online aankopen een mogelijkheid tot ruilen. Na ontvangst van uw bestelling heeft u 15 dagen retourrecht. Dit op voorwaarde dat de producten die u heeft besteld niet beschadigd of belopen zijn, en de schoenendoos ook onbeschadigd is.
 
Ruilen kan natuurlijk ook. Is de maat niet helemaal goed of wilt u een andere kleur? Vermeld dit dan op het retourformulier en we sturen de schoenen kosteloos naar u op. Dit geldt echter alleen voor de 1ste ruil. Voor de ruilingen die daarop volgen worden er verzendkosten in rekening gebracht.
 
Gebruik voor een retourzending altijd het meegestuurde retourlabel en de originele (buiten) doos. Er zijn geen kosten verbonden aan het terugsturen. Indien er geen retourlabel bij uw bestelling zit kunt u het pakket kosteloos versturen naar het volgende adres:
Betsy Palmer
Antwoordnummer 11598
1000 RA Amsterdam
Nederland
 
Vul het retourformulier volledig in. Indien er geen retourformulier bij uw bestelling zit stuurt u dan een e-mail naar info@betsypalmer.com met daarin een aankondiging van uw retourzending en uw bankgegevens.
 
Ruilen of Retour in de winkel
U kunt uw bestelling ook ruilen of retourneren in de winkel. Neem de bijbehorende factuur altijd mee. Onze bedrijfsleidsters helpen u graag verder.
 
Geld retourneren
Als u artikelen retourneert of wilt ruilen voor producten met een lager aankoopbedrag wordt het (resterende) bedrag binnen 10 werkdagen op uw rekening teruggestort.
Schrijf al uw gegevens op het retourformulier of stuur een e-mail naar info@betsypalmer.com en het bedrag zal worden teruggestort op uw bankrekening.
Heeft u nog vragen? Stuur een e-mail naar info@betsypalmer.com, onze klantenservice helpt u graag verder.